09 november 2008

Nypremiär av Sanningens ögonblock

Själv så skulle jag aldrig ställa upp i ett program som syftar till att avslöja ens allra innersta hemligheter. Vem vill blotta sig för allt och alla, vilket sannolikt innebär att man skämmer ut sig inför både föräldrar och vänner.

Towa från Österund inledde programmet med att både erkänna att hennes vänner inte kan lita på henne och att hon inte talar sanning i sin blogg. Värre blev det när hon som arbetar som personlig assistent erkänner att hon dömer människor efter sitt utseende. Hon svarade på en rad mer eller mindre pinsamma sexfrågor, men när Pontus ville ställa frågor om hennes föräldrar så valde hon av avbryta, 75.000 kr rikare.

Det har skrivits en del om Linda Rosings deltagande i programmet och enligt Expressen så får hon en black-out halvvägs in i programmet och de tvingas ta en paus innan inspelningen avslutas. Linda skiver själv i sin blogg att hon INTE ska titta ikväll. Hon hann dock bara svara på några få enkla frågor såsom att städjobb är det bästa jobb som hon har haft och att hon är avundsjuk på Carolina Gynning. De mer utmanande frågorna får vi se nästa vecka.

Fler bloggar om , , och

Inga kommentarer: