14 januari 2008

Inte desperate men likväl Gynning


Det är inget Desperate Housewives i morgon men det blir nog ändå en trevlig tisdagskväll på kanal 5 för Carolina Gynning har premiär på sitt program "I huvudet på Gynning"

Jag tycker Carolina är helt underbar, hon är så himla spontan och bjuder alltid på sig själv. Hon inleder reportageserien med att ställa sig frågan: Vad fan det handlar om – barn?

Under babyboomens år har blivit tydligt att barn är en statussymbol och det nya svarta. Rekordmånga barn har fötts det senaste året och föräldratrenden har genomsyrat media och kändisvärlden där Hollywoodstjärnor stolt visat upp sina juveler. Carolina funderar på om det är dags att haka på trenden, men innan detta livsavgörande beslut kan tas bestämmer hon sig för att testa moderskapet. I det första avsnittet av "I huvudet på Carolina Gynning" ställer sig Carolina frågan: Vad fan det handlar om – barn? För att få svar tar hon hjälp av en åttabarnsfamilj i Södertälje, en 21-åring som är höggravid och en Hollywoodmamma som uppfostrar sin dotter till filmstjärna.

Inga kommentarer: