11 maj 2008

Jonsson försvann och Crump kraschade




Andreas Jonsson valde bana fyra i första semifinalen och det var nog mest på grund av att han inte hade fler poäng och fick välja bana tidigare som han inte nådde final.

Mest upprörd är jag över det 22:a hetatet och fighten mellan Pedersen och Crump. Jag håller inte med SVT:s kommentatorer om att touchen dem emellan var tuff och berättigade ett uteslutande av Crump. Pedersen kände sig nog oerhört pressad och stressad och föll lite för lätt när Jason snuddade hans fot. Kan någon förklara för mig varför domaren inte gjorde en omstart av heatet efter Pedersens fall utan istället dömde bort Gollob?

Leigh Adams som vann har kört för Leszno under många år och kan banan utan och innan. Ändå hade han en del problem i början av tävlingen. Trots allt ett stort grattis till Leigh Adams som vann finalen.

Både serierna i de olika europeiska länderna och årets GP kommer att bli spännande, jag hittade en ganska intressant artikel om de olika ligorna i SvD som Greg Hancock (som numera har sin bas i Solna)fått möjlighet att kommentera.

Inga kommentarer: